Bruksområder

industri

01.

Industrisektoren er avhengig av å holde produksjon og maskiner i gang for å opprettholde en god effektivitet.

Tørrisrengjøring er meget godt egnet for rengjøring i industrisektoren. Spar opptil 80% av tiden, sammenlignet med manuell rengjøring. Dette sparer deg og bedriften din tid, penger og miljø.

Tørrisrengjøring er meget skånsomt og sliper ikke ned overflater. Vi kan enkelt fjerne olje, fett, fastbrent/statisk støv, lim, blekk og andre typer belegg, helt uten å skade maskiner, utstyr og lignende.

Elektriske komponenter kan rengjøres med spenning på uten å skade disse. Tørris skader heller ikke gummi eller plastikk (pakninger, deksel). Derfor minimerer man behovet for demontering.

Tørrisrengjøring er også rent nok til å brukes i næringsmiddelindustrien og matproduksjon. Alle overflater som blir rengjort med tørris blir sterile og desinfisert.

Asfalt/bitumen

02.

Tørrisblåsing er svært effektivt på bitumen og asfaltlim. Tørrisen fjerner dette mye mer effektivt og raskere en andre måter. Tørrisen skader heller ikke maskiner eller overflater. 

Ved å la asfalt bygge seg opp og samle seg på utstyr skaper kvalitetsproblemer og forkorter levetiden på maskiner og kjøretøy.

Rengjøring av asfalt, bitumen og tjære fra belegningsutstyr, lastebiler eller tanker med tradisjonelle metoder som høytrykkspyler, kjemikalier eller meisler kan være svært tidkrevende, skadelig for maskinene og ikke minst skadelig for miljøet. 

Tørrisrengjøring gir et sikrere og raskere alternativ, som er helt tørt, ikke skadelig og helt uten en sekundær avfallsstrøm. Hold utstyret ditt i optimal stand, samtidig som du fremmer et miljøtiltak.

Brann- og muggskader

03.

Tørrisblåsing er svært effektivt på å fjerne sotskader og «alligatorhud» fra brannskader. 

Mugg-, røyk- og vannsanering med tørrisrengjøring har vist seg å være en raskere og mer effektiv løsning i utbedringsarbeid. Prosessen eliminerer manuell rengjøring og produserer ikke sekundært avfall, noe som reduserer tiden brukt på innsamling og avhending av avfall.

Tørrisrengjøring kommer lett til på utilgjengelige og vanskelige områder, som for eksempel de trange vinklene på takstoler, rundt ledninger, spikere, rør osv. Dette skader heller ikke overflaten, samtidig som prosessen reduserer eller fjerner lukt skapt av brann, røyk eller muggskader betydelig. 

Kjøretøy

04.

Har du en bil som fortjener å få det lille ekstra? 

Vi tørrisblåser motorrom, understell og andre deler på biler. 

Tørrisblåsing er sterk nok til å rense tunge oppbygninger (olje, fett, fastbrent materiale) og følsom nok til å rengjøre komponenter uten å skade. 

Tørrisen kan også fjerne tectyl, dersom man ønsker dette før en eventuell re-behandling. 

 

 

Bygg / Anlegg

05.

Vi rengjør bygninger som trenger et løft.

Vi tørrisrengjør bygg og anlegg som har behov for å fjerne uønsket belegg på overflater eller fjerne overflaterust, slik at de kan behandles. 

Med tørris kan man fjerne: Overflaterust, mose, alger, sopp, mugg og maling.

 

storKjøkken

06.

Med tørrisrengjøring er også rengjøring av storkjøkken svært lett og effektivt. Vi fjerner lett matrester, fett og olje fra kjøkken og kjøkkenlokaler. 

Avtrekksvifter har en tendens til å tette seg og få dårlig avtrekkseffekt over tid, som følge av at olje og fett tetter viften. Dette kan vi enkelt rengjøre. 

Andre bruksområder?

Er du usikker på om tørrisrengjøring dekker ditt ønskelige bruksområdet? Ta kontakt for en uforpliktende prat.
Mulighetene med tørrisrengjøring er enorme!