Om oss

Clean Cube er et selskap som har som mål å spare våre kunder for tid, penger og ikke minst miljøet. Vi spesialiserer oss på overflatebehandling, i form av tørrisblåsing. Vi mener fremtiden for overflatebehandling i industrisektoren er tørris. Tørris er mer effektivt, kostnadsbesparende og miljøvennlig enn andre konvensjonelle prosesser.

Vi har vår hovedbase i Arendal, men vi påtar oss oppdrag i hele landet. Vi i Clean Cube verdsetter kvalitet og innovasjon. Derfor bruker vi kun maskiner levert av markedsledende aktører. 

Vi er også forhandler av ICS maskiner! Dersom du trenger tørrismaskin eller interessert i dette, kontakt oss for en uforpliktende prat! 

Fordeler med tørrisrengjøring

reduser nedetid

Økt produksjon og minimer nedetiden, med en raskere rengjøringsprosess 

mer effektivitet

Rengjøring kan gjøres selv om maskiner o.l. er opperative. Eleminerer behovet for demontering og nedkjøling. 

Miljøvennlig

Tørris lages ved å bruke gjenvunnet Co2, dermed tilsetter vi ikke mer co2 i atmosfæren. 

Ingen sekundær avfall

Tørrissprengning produserer ikke sekundære avfallsstrømmer, rester eller fuktighet. Dette gjør rengjøringsjobben enklere og mer effektiv.

Mer effektiv arbeidskraft

Prosessen reduserer tid, arbeidskraft og ressurser som trengs. Vi gjør alt for deg! Bruk arbeidskraften mer effektivt. 

Kjemikaliefritt

Unngå bruk av farlige og miljøskadelige kjemikaler og løsemidler. Rengjør ved hjelp av kryogenisk og mekanisk prosess. 

Vi er stolte av å være utstyrt med Coldjet maskiner. Coldjet introduserte tørrisblåsingsteknologi på markedet i 1986 og har siden vært markedsledende. Siden har de holdt på med innovasjon innen tørrismarkedet. Cold jet har også over mer enn 100 patenter innenfor tørrismarkedet verden over.

Coldjet har de siste 30 årene kun hatt et fokus, utvikling og innovasjon av de mest teknologisk avanserte løsningene innenfor tørrismaskiner. Cold jet sine maskiner er overlegene på kvalitet og teknologi. Derfor er du som kunde garantert å få de beste resultatene.